Samen goed voorbereid

op de komst van je kind!

Even voorstellen

De cursus wordt gegeven door Else Hoekstra en Suset Schipper.

Else woont samen met haar man en 4 kinderen in Arkel. In haar praktijk Where Else biedt ze cursussen en coaching op het gebied van Zwangerschap en Opvoeding. Van daaruit verzorgt ze alle cursussen van Samen Bevallen, de eendaagse cursus Voorbereid Bevallen, de Shantala babymassage en is ze werkzaam als lifecoach voor vrouwen en opvoeders.

Suset woont samen met haar man en 2 kinderen in Papendrecht. Als eigenaar van Baby`s & Brabbels biedt zij cursussen aan om aanstaande ouders voor te bereiden op de komst van hun kindje. Je kunt hier terecht voor alle cursussen van Samen Bevallen, de ééndaagse cursus Voorbereid Bevallen en de cursus Dunstan Babytaal voor ouders.

De cursus die door Suset gegeven wordt, vindt plaats in verloskundige praktijk De Singel in Dordrecht.

https://www.verloskundigendesingel.nl/


Wij hebben beiden ruime ervaring opgedaan in het geven van groepscursus, herhalingscursus en privé-cursus. Wij merken in onze praktijk hoe essentieel het is dat aanstaande ouders zich samen voorbereiden op de bevalling en op de komst van hun kind. Toch merken we dat niet alle stellen Samen Bevallen kunnen of willen volgen vanwege het aantal avonden, daarom biedt Voorbereid Bevallen een cursus waarin je je samen kunt voorbereiden in één dag!


Nieuwsgierig naar onze overige werkzaamheden?

http://www.where-else.nu

http://www.babysbrabbels.nl


Voor meer informatie over Samen Bevallen, kun je kijken op

http://www.samenbevallen.nl